Vandaag besteld,
volgende dag in huis
Grote voorraad,
direct leverbaar
Vrijbijlvend advies,
geen verplichtingen
Search
Close this search box.
Over Flameline

Specialist in
brandpreventie

Over Ons: Flameline Brandbeveiliging

Flameline Brandbeveiliging is ontstaan in 2003, toen Sjaak Kerssens na zijn tijd als directeur bij Ajax-Chubb besloot zijn passie voor brandveiligheid te volgen en Flameline op te richten. Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise in de sector heeft Flameline zich ontwikkeld tot een vooraanstaande groothandel op het gebied van brandveiligheid.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan het bieden van service en het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Ons team staat altijd klaar om alle vragen te beantwoorden en klanten te voorzien van advies op maat. 

U kunt ons bereiken op:

075-6353883 of via .

Of het nu gaat om brandblussers, rookmelders, noodverlichting of uitgebreide brandveiligheidsadviezen, bij Flameline kunt u rekenen op betrouwbare oplossingen die voldoen aan de strengste normen. Ons team bestaat uit gepassioneerde experts die zich inzetten om klanten te voorzien van advies en ondersteuning op maat. We geloven in het belang van preventie en streven ernaar om onze klanten te helpen bij het creëren van veilige omgevingen waarin ze kunnen gedijen.

Bij Flameline zijn we trots op onze lange geschiedenis van succesvolle samenwerkingen en tevreden klanten. Onze reputatie is gebouwd op vertrouwen, integriteit en betrouwbaarheid, en we blijven ons inzetten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen.

Welkom bij Flameline.

Flameline staat erop kwaliteit zit erin.

Vrijblijvend advies nodig?

Altijd de juiste oplossing
voor een (brand)veilige omgeving

Flameline levert diverse soorten brandblussers, variërend van poederblussers, schuimblussers en CO2-blussers. Deze hebben allemaal een Rijkstypekeur en voldoen aan de EN3 normering. Vandaag besteld is morgen in huis! Vraag ook naar onze brandslanghaspels, het smalste 20 meter 3/4″ haspels op de markt met unieke glijplaat montage op de muur en in de kast.

Brandblussers

Brandslang­haspels

Automatische Blusinstallaties

Noodverlichting

DBL & Brandslangen

REOB-apparatuur & onderdelen

Rookmelders & CO-melders

Schuimvormend Middel

Bouwkundige Brandpreventie

Pictogrammen